خواص عناب | 100 خاصیت,روش مصرف,دانستنی و همه چیز درباره
عناب
در غذاهای ایرانی از
عناب به صورت خشک شده در
آشپزی استفاده می کنند میوه عناب به انگلیسی به معنی jujube” است اما در فارسی اسم میوه annab” رایج تر است استفاده از عناب تقریبا در تمام دنیا رایج است در کشورهای چین و ویتنام از خشک شده عناب در دسرها استفاده می کنند.
در معرفی جامع میوه عناب همه چیز را درباره این میوه در ابزار وبلاگ
قبل از خرید میوه عناب بهتر است بدانید دنبال چه چیزی هستید انواع مختلفی از عناب وجود دارد , عناب بیضی شکل است و حدود دو اینچ معادل 5.08 سانتیمتر طول دارد عناب های تازه سبز رنگ هستند و موقع رسیدن عناب به رنگ زرد تغییر می کند در این مرحله از رشد میوه عناب ممکن است گاهی لکه های قرمز مایل به قهوه ای بر روی پوست عناب ظاهر شود و در نهایت قهوای
رنگ و ناصاف می شود.
طبع عناب ملایم و مایل به تر است.
افسانه هایی در بعضی از کشورهای آسیایی وجود دارد که ادعا می کند اگر درختان عناب را از نزدیک تماشا کنید محبوب خواهید شد و مردم را عاشق (
جملات عاشقانه زیبا برای مخاطب خاص) خود می کنید.
اگر حجم عناب ها به صد گرم برسد میزان کالری از دویست و هشتاد و هفت تا … تخمین زده می شود.
اگر میوه عناب تازه باشد و به حجم صد گرم برسد مقدار کالری از هفتاد و نه تا … تخمین زده می شود.
همان طور که در مورد بعدی اشاره خواهیم کرد مصرف عناب می تواند استرس و اضطراب را به شدت کاهش دهد بنابرین یکی از فایده های مهم عناب درمان افسردگی است که می تواند جایگزین ایده آلی برای مصرف داروهای شیمیایی باشد.
در طب سنتی خوردن میوه عناب و یا نوشیدن چای عناب بسیار توصیه شده است زیرا روشی سالم برای از بین بردن استرس و اضطراب است.
میوه عناب خارش و سوزش گلو را تسکین می دهد جالب است بدانید در بسیاری از کشورها داروخانه ها پیشنهاد های ویژه ای با داروهای درمانی عناب برای گلو درد – سرفه و سرماخوردگی ارائه می دهند.
میوه نرسیده عناب به رنگ سبز , پکیجی سرشار از آنتی اکسیدان است.
چربی سوز است؟
عناب چاقی را کنترل می کند عناب با کمترین کالری ممکن فیبر و پروتئین بدن را فراهم می کند و هرگز چاق کننده نیست بلکه به دلیل فیبر نگهدارنده در معده باعث سیری طولانی مدت خواهد شد بنابرین عناب عاملی لاغر کننده است.
درباره این سایت